Feedback
I.D.: 89703193

''Înfiinaţarea unui centru de colectare prin aport voluntar în municipiul Sibiu" FAZA EXECUŢIE LUCRĂRI

Data publicarii
22.11.23 Exista 26.846 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
45000000-7
Pretul estimativ:
2.375.370,03 RON - 2.375.370,03 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Contract de executie lucrari avand ca obiect: obiect "ÎNFIINŢAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE PRIN APORT VOLUNTAR ÎN MUNICIPIUL SIBIU" Se vor executa lucrarile, conform specificatiilor din documentatia de atribuire. Lucrarile propuse constau in realizarea unui centru de colectare prin aport voluntar, prin amenajarea unei zone a terenului cu urmatoarele constructii sau dotari: · Platformă carosabilă pentru amplasarea container...
Contract de executie lucrari avand ca obiect: obiect "ÎNFIINŢAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE PRIN APORT VOLUNTAR ÎN MUNICIPIUL SIBIU" Se vor executa lucrarile, conform specificatiilor din documentatia de atribuire. Lucrarile propuse constau in realizarea unui centru de colectare prin aport voluntar, prin amenajarea unei zone a terenului cu urmatoarele constructii sau dotari: · Platformă carosabilă pentru amplasarea containerelor de tip ab-roll pentru deşeuri şi circulaţia autoturisemlor cetăţenilor care aduc deşeuri, respectiv a camioanelor (captractor) care aduc/ridică containerele de mai sus; · Platformă betonată pentru amplasarea containerelor de tip baracă; · Canalizare pentru colectarea apelor pluviale; · Zonă verde cu gazon şi plantaţie perimetrală de protecţie; · Copertină pe structură metalică uşoară (conform proiect de rezistenţă) pentru protecţia containerelor deschise; · Împrejmuire a amplasamentului cu gard din panouri bordurate prinse pe stâlpi rectangulari din oţel, cu poartă de acces culisantă – acţionare manuală; · În zona de acces principal se va monta un cântar carosabil pentru camioane (cap-tractor); Se vor amplasa urmatoarele dotari: · Container de tip baracă pentru administraţie – supraveghere, prevăzut cu un mic depozit de scule şi două grupuri sanitare, unul pentru angajatul platformei, altul pentru cetăţenii care aduc deşeuri; · Separator de hidrocarburi pentru toată platforma carosabilă; · Două scări mobile metalice (oţel zincat) pentru descărcarea deşeurilor în containerele deschise înalte. · Stâlpi de iluminat şi camere supraveghere (8 bucăţi). Valoarea estimata fara TVA (numai in cifre): 2.375.370,03 lei fără TVA Durata de executie a lucrarilor contractului: 9 luni, la care se adauga o perioada de maxim 1 luna pentru receptia la terminarea lucrarilor, inclusiv remedierile necesare, dupa caz.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu