Feedback
I.D.: 92527896

Înfiinţare infrastructura pentru transportul verde - piste pentru biciclete, în Oraşul Şomcuta Mare, judeţul Maramureş

Data publicarii
29.01.24 Exista 23.846 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
45233162-2
Pretul estimativ:
11.575.682,50 RON - 11.575.682,50 RON
 
 
Locul realizarii:
Maramureş
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Lucrari de constructie pentru proiectul ,, Infiintare infrastructura pentru transportul verde - piste pentru biciclete, in Oraşul Şomcuta Mare, judeţul Maramureş. Realizarea lucrărilor va contribui la creşterea atractivităţii oraşului ca destinaţie turistică. Infiinţarea infrastructurii pentru mersul pe bicicletă va creşte gradul de sănătate al populaţiei, cu efecte în diminuarea cheltuielilor efectuate pentru diverse tra...
Lucrari de constructie pentru proiectul ,, Infiintare infrastructura pentru transportul verde - piste pentru biciclete, in Oraşul Şomcuta Mare, judeţul Maramureş. Realizarea lucrărilor va contribui la creşterea atractivităţii oraşului ca destinaţie turistică. Infiinţarea infrastructurii pentru mersul pe bicicletă va creşte gradul de sănătate al populaţiei, cu efecte în diminuarea cheltuielilor efectuate pentru diverse tratamente. Traseul pistelor pentru biciclete ce fac obiectul prezentului proiect se dezvoltă în intravilanul şi extravilanul Oraşului Şomcuta Mare şi a localităţii Vălenii Şomcutei, judeţul Maramureş.Terenul pe care se situează acestea se află în proprietatea şi administrarea Oraşului Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, piste pentru biciclete cu o lungime totală de 14451.71m.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu