Feedback
I.D.: 65949624

Închiriere spaţiu cu destinaţia sala pentru pregătire fizică şi sport dotată / utilată

Data publicarii
07.02.22 Exista 134.840 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
70310000-7
Termenul limita pentru depunere:
11.02.22
Pretul estimativ:
142.000,00 RON - 142.000,00 RON
Documente participare:
  1. CAIET SARCINI.pdf
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Avănd în vedere obligaţiile care ne revin privind procesul de instruire şi pregătire continuă a efectivelor din cadrul unităţii noastre este necesar a se realiza activitatea sportivă a personalului. Ca urmare a unei analize punctuale efectuată de către specialiştii din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională, a rezultat faptul că pentru îndeplinirea procesului de instruire (în funcţie de norma / timp alocat / număr de ...
Avănd în vedere obligaţiile care ne revin privind procesul de instruire şi pregătire continuă a efectivelor din cadrul unităţii noastre este necesar a se realiza activitatea sportivă a personalului. Ca urmare a unei analize punctuale efectuată de către specialiştii din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională, a rezultat faptul că pentru îndeplinirea procesului de instruire (în funcţie de norma / timp alocat / număr de lucrători) este necesar ca unitatea noastră să pună la dispoziţie un spaţiu / sală unde să realizeze activităţile de educaţie fizică şi sport, în cuantun minim de 32 ore / saptămănă, respectiv în 6 intervale orare de cîte 2 ore, de luni până vineri între orele 08 – 16. Astfel, Inspectoratul de Politie Judeţean Mureş, intenţionează să achiziţioneze prin cumpărare directă (analiza de oferte), "închiriere spaţiu cu destinaţia sala pentru pregătire fizică şi sport dotată / utilată care trebuie să fie situată pe raza municipiului Târgu Mureş", în conformitate cu cerinţele prevăzute în caietul de sarcini aferent anunţului pentru cerere/ depunere de oferte. In acest sens dacă sunteţi interesaţi să depuneti oferta tehnico economică pentru serviciul mai sus menţionat sau dacă doriţi să intraţi în posesia caietului de sarcini, vă rugăm să vizualizaţi site-ul SEAP la adresa de internet, http://sicap-prod.e-licitaţie.ro, în secţiunea: caiet de sarcini.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu