Feedback
I.D.: 95946633

« RP la vagoane de uz administrativ » – SRCF Brasov

Data publicarii
16.04.24 Exista 57.230 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
50222000-7
Termenul limita pentru depunere:
14.05.24
Pretul estimativ:
206.250,00 RON - 206.250,00 RON
Documente participare:
  1. Anexa 1 la Fisa de date -INSTRUCTIUNI PENTRU OFERTANTI-semnat.pdf
  2. Caiet de sarcini RP uz administrativ ERI 2020-semnat.pdf
  3. Formulare RP vag uz ad-tiv-semnat.docx
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Pentru a fi apte de circulaţie şi serviciu, vagoanele de uz administrativ aflate în utilizarea Sucursalei Regionala C.F. Braşov sunt supuse periodic unui ciclu de revizii şi reparaţii care respectă prevederile reglementărilor specifice în vigoare. În prezent este necesară efectuarea reparaţiei periodice (RP) la 5 buc vagoane de uz administrativ provenite din vagoane tip Faccpps. Pentru menţinerea/readucerea în stare de fu...
Pentru a fi apte de circulaţie şi serviciu, vagoanele de uz administrativ aflate în utilizarea Sucursalei Regionala C.F. Braşov sunt supuse periodic unui ciclu de revizii şi reparaţii care respectă prevederile reglementărilor specifice în vigoare. În prezent este necesară efectuarea reparaţiei periodice (RP) la 5 buc vagoane de uz administrativ provenite din vagoane tip Faccpps. Pentru menţinerea/readucerea în stare de funcţionare a vagoanelor de uz administrativ scadente la reparaţie periodică (RP), în vederea utilizării lor la lucrările de întreţinere – reparaţii linii şi a intervenţiilor, este necesară efectuarea de lucrări de reparaţie periodică RP în unităţi specializate, reparatoare de material rulant, prin achiziţionarea serviciului de RP la vagoane de uz administrativ. Locul de prestare a serviciilor de reparatii este la sediul reparatorului. Prestarea serviciilor se va realiza cu respectarea cerinţelor din Caietul de sarcini nr. 2/4/11/2020 cu anexele aferente şi Modelul de contract. Termenul de garanţie al serviciului : " RP la vagoane de uz administrativ’’ este de 180 de zile calculat de la predarea vagonului in exploatare. Achizitorul asigură transportul vagoanelor de la staţia de domiciliu la staţia de deservire a unităţii reparatoare. Vagoanele pot fi vizionate pe raza sectiei L6 Gheorghieni. Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări/informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire pâna în a 7-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Entitatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificări/informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire în a 4-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor. Entitatea contractantă nu va răspunde la solicitările de clarificări transmise după data limită stabilită. Entitatea contractanta va răspunde doar la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit anterior, conform prevederilor art. 29 alin. (3) din H.G. nr. 394/2016. Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP, semnată cu semnatură electronică extinsă.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu