Execuţie de lucrări de reparaţii şi întreţinere pentru construcţii şi instalaţii aferente construcţiilor, la unităţile de învăţământ (grădiniţe, şcoli, licee) aflate în administrarea Administraţiei Şcolilor Sector 6 – Bucureşti" – Lot 1, Lot 2 şi Lot 3.
Scopul principal al execuţiei lucrărilor menţionate anterior, este acela de a asigura condiţii optime de siguranţă şi igienă pentru desfăşurarea activităţilor în unităţile d...
Execuţie de lucrări de reparaţii şi întreţinere pentru construcţii şi instalaţii aferente construcţiilor, la unităţile de învăţământ (grădiniţe, şcoli, licee) aflate în administrarea Administraţiei Şcolilor Sector 6 – Bucureşti" – Lot 1, Lot 2 şi Lot 3.
Scopul principal al execuţiei lucrărilor menţionate anterior, este acela de a asigura condiţii optime de siguranţă şi igienă pentru desfăşurarea activităţilor în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Sectorul 6, Bucureşti, cu respectarea dispoziţiilor legale aplicabile.
Listele unităţilor de învăţământ care fac obiectul acordului-cadru se regăsesc în cadrul caietului de sarcini. De asemenea, detalierea şi descrierea categoriilor de lucrări care urmează a fi achiziţionate se regăsesc în cadrul documentaţiei de atribuire.
Cantităţile de lucrări estimative minime şi maxime aferente acordului-cadru şi contractelor subsecvente, se regăsesc în Anexele 2.1, 2.2 şi 2.3 la Caietul de sarcini - Listele cu cantităţi de lucrări pe categorii de lucrări, pentru fiecare lot în parte.
Asa cum rezulta din dispoziţiile art. 20 lit. f) din HG nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziţie publica/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016, cu modificările si completările ulterioare, cantitatile minime si maxime pe care autoritatea contractanta le stabileşte iniţial in documentaţia de atribuire, si ulterior in acordul-cadru, reprezintă estimări ale unor cantitati care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru, si nu cantitatile exacte care vor fi achiziţionate, acestea din urma putând fi mai mici, egale, sau mai mari raportat la cele estimate, in funcţie de necesităţile efective ale autoritatii contractante. Cantităţile aferente fiecărui contract subsecvent, vor fi stabilite înainte de încheierea contractelor subsecvente şi vor fi puse la dispoziţia promitentilor executanti, semnatari ai acordului cadru, de către autoritatea contractantă, in cadrul documentatiei tehnice de executie aferenta contractului subsecvent respectiv.
Autoritatea contractantă estimează că pe perioada acordului-cadru, de 4 ani, va încheia un număr de aproximativ 292 de contracte subsecvente (64 – Lotul 1, 120 – Lotul 2, 108 – Lotul 3), rezervându-şi dreptul de a încheia un număr mai mic, sau mai mare, de contracte subsecvente, in functie de alocările bugetare şi de necesitati. Atribuirea contractelor subsecvente încheierii acordului-cadru se va face cu reluarea competiţiei, în conformitate cu cele prevăzute în cadrul caietului de sarcini.
Termenul limita pana la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este cu 20 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.
Termenul limita in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare este cu 10 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.
Orice solicitare de clarificari trebuie transmisa in SEAP (http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub).