Servicii de catering: Un prânz cald, ce va fi servit individual, la caserola de unica folosinta, pentru fiecare participant in parte, compus din fel principal + garnitura + salata + desert : - fel principal (exemple) – minim 200 g : cordon bleu (de pasare/porc), grujoane din piept de pui, pulpa de pui la tava, piept de pasare la gratar, snitel vienez (de vita/pasare/porc) ... etc - garnitura – minim 250 g : legume la grat...
Servicii de catering: Un prânz cald, ce va fi servit individual, la caserola de unica folosinta, pentru fiecare participant in parte, compus din fel principal + garnitura + salata + desert : - fel principal (exemple) – minim 200 g : cordon bleu (de pasare/porc), grujoane din piept de pui, pulpa de pui la tava, piept de pasare la gratar, snitel vienez (de vita/pasare/porc) ... etc - garnitura – minim 250 g : legume la gratar/sote, cartofi natur/prajiti, orez cu legume ...etc - salata – minim 100 g : gogosari in otet /castraveti in otet / sfecla rosie cu hrean, salate de sezon, ...etc - desert – minim 100 g : prăjituri, placinte diverse, fructe. Pentru acest tip de servicii, inclus: • accesorii de servire de unică folosinţă (caserola individuala, serveţele, tacâmuri etc.) • transport. Toate aceste cheltuieli sunt prevăzute în preţ. Valoarea estimata a contractului este de 65490 lei fara TVA - pret total contract 65490 Conform ofertei acceptate nr 2 din 12.12.2024