FORMULAR DE SPECIFICAŢII TEHNICE
Achiziţii de servicii de catering
Denumirea achiziţiei:
Obiectul contactului îl reprezintă Achizitionarea de servicii de catering, în cadrul proiectului ,,PNRAS- Şcoala Gimnazială ,,Nedelcu Chercea", finanţat prin Schema de Granturi din cadrul Programului Naţional pentru Reducerea Abandonului Şcolar finanţat prin Componenta C15 - educaţie a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă ...
FORMULAR DE SPECIFICAŢII TEHNICE
Achiziţii de servicii de catering
Denumirea achiziţiei:
Obiectul contactului îl reprezintă Achizitionarea de servicii de catering, în cadrul proiectului ,,PNRAS- Şcoala Gimnazială ,,Nedelcu Chercea", finanţat prin Schema de Granturi din cadrul Programului Naţional pentru Reducerea Abandonului Şcolar finanţat prin Componenta C15 - educaţie a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă în România.
Serviciile de catering sunt necesare pentru derularea activităţilor:
• II.1.1 – Clubul de lectură ,,Lumea magică a cărţilor
• II.1.2. Clubul de sport ,,Mens sana in corpore sano"
• II. 1.3 Clubul ,,Experiemente distractive"
• II.1.4. Clubul ,,Biologia, sănătatea şi mediul înconjurător"
• II.1.5. Clubul ,,Istoria şi geografia românească în dimensiunea universală"
• II.1.6 Clubul "Limba engleză pe înţelesul tuturor"
II.2.1 Activităţi remediale, de creştere a rezultatelor şcolare, prin recuperarea pierderilor în învăţare.
Specificaţii tehnice solicitate:
Contractul are ca scop ,,Achiziţia de servicii de catering", astfel:
II.1.1 – Clubul de lectură ,,Lumea magică a cărţilor"
Durata activităţii: Noiembrie 2024 - Iunie 2026
Număr beneficiari: estimat 15 elevi per activitate
Activitatea se va desfăşura o dată pe săptămână
Locaţia: sediul Şcolii Gimnaziale ,,Nedelcu Chercea", Str. Deva, nr. 11
Preţul unei porţii este de 15 lei fără TVA.
II.1.2. Clubul de sport ,,Mens sana in corpore sano"
Durata activităţii: Noiembrie 2024 - Iunie 2026
Număr beneficiari: estimat 15 elevi per activitate
Activitatea se va desfăşura de 2 ori pe săptămână
Locaţia: sediul Şcolii Gimnaziale ,,Nedelcu Chercea", Str. Deva, nr. 11 şi sediul din Str. Cărăbuşului, nr. 22
Preţul unei porţii este de 15 lei fără TVA.
II. 1.3 Clubul ,,Experiemente distractive"
Durata activităţii: Noiembrie 2024 - Iunie 2026
Număr beneficiari: estimat 15 elevi per activitate
Activitatea se va desfăşura o dată pe săptămână
Locaţia: sediul Şcolii Gimnaziale ,,Nedelcu Chercea", Str. Deva, nr. 11
Preţul unei porţii este de 15 lei fără TVA.
II.1.4. Clubul ,,Biologia, sănătatea şi mediul înconjurător"
Durata activităţii: Noiembrie 2024 - Iunie 2026
Număr beneficiari: estimat 15 elevi per activitate
Activitatea se va desfăşura o dată pe săptămână
Locaţia: sediul Şcolii Gimnaziale ,,Nedelcu Chercea", Str. Deva, nr. 11
Preţul unei porţii este de 15 lei fără TVA.
II.1.5. Clubul ,,Istoria şi geografia românească în dimensiunea universală"
Durata activităţii: Noiembrie 2024 - Iunie 2026
Număr beneficiari: estimat 15 elevi per activitate
Activitatea se va desfăşura de 2 ori pe săptămână
Locaţia: sediul Şcolii Gimnaziale ,,Nedelcu Chercea" din Str. Cărăbuşului, nr. 22
Preţul unei porţii este de 15 lei fără TVA.
II.1.6 Clubul "Limba engleză pe înţelesul tuturor"
Durata activităţii: Noiembrie 2024 - Iunie 2026
Număr beneficiari: estimat 15 elevi per activitate
Activitatea se va desfăşura de 2 ori pe săptămână
Locaţia: sediul Şcolii Gimnaziale ,,Nedelcu Chercea"
Preţul unei porţii este de 15 lei fără TVA.
II.2.1 Activităţi remediale, de creştere a rezultatelor şcolare, prin recuperarea pierderilor în învăţare
Durata activităţii: Noiembrie 2024 - Iunie 2026
Număr beneficiari: estimat 15 elevi per activitate/grupă
Activitatea se va desfăşura de 2 ori pe săptămână pentru ficecare dintre cele 2 grupe
Locaţia: sediul Şcolii Gimnaziale ,,Nedelcu Chercea"
Preţul unei porţii este de 15 lei fără TVA.
Serviciile de catering contin estimat 10340 porţii desfăşurate pe o perioadă de 2 ani în perioada decembrie 2024 – iunie 2026 la un preţ estimat de 155100 lei fără TVA.
Serviciile de catering vor include:
Un prânz cald, ce va fi servit individual, la caserolă de unică folosinţă, pentru fiecare participant în parte, compus din fel principal + garnitură + salată+ desert:
Fel principal (exemple) – minim 250 g;
- Grujoane din piept de pui;
- Pulpe de pui la tavă;
- Piept de pasăre la grătar;
- Şniţel vienez (de pui, de porc, de vită), etc
Garnitură – minim 300 g
- Legume la grătar/sote
- Cartofi natur/prăjiţi
- Orez cu legume, etc
Salată – minim 200 g
- Gogoşari în oţet/castraveţi în oţet/sfeclă roşie cu hrean/
- Salate de sezon, etc.
Desert -minim 150 g
- Prăjituri
- Plăcinte
- Fructe
Pentru acest tip de servicii se solicită: accesorii de servire de unică folosinţă (caserolă individuală, pahare, şerveţele, tacâmuri, etc)
Toate aceste cheltuieli vor fi prevăzute în preţ.
Cerinţe specifice privind alimentele:
Toate materiile prime care sunt stocate în vederea unei viitoare folosiri la prepararea hranei, vor fi protejate împotriva oricăror contaminări probabile, care le-ar face improprii consumului uman. Materiile prime trebuie depozitate în zone special amenjate, în funcţie de natura lor, la temperaturi specifice. Se vor introduce măsuri adecvate astfel încât eventualele epidemii să poată fi controlate.
Produsele intermediare şi produsele finite, cu risc mare de dezvoltare a micro-organismelor patogene sau de a forma toxine, trebuie menţinute la temperaturi care să nu prezinte risc pentru sănătate.
Recomandabil este ca hrana să fie servită la 30 de minute de la preparare, în caz contrat menţinută la o temperatură mai mare de 60 grade, pentru hrana caldă şi la cel putin 4 grade pentru hrana rece.
Este stric interzisă păstrarea şi readministrarea hranei.
Cerinţe specifice transportului alimentelor, aranjarea spaţiului şi debarasarea
Mijloacele de transport şi containerele folosite la transportul alimentelor vor fi menţinute curate şi în bune condiţii, prentru a proteja alimentele de contaminare şi unde este necesar, să fie create condiţii, pentru a permite o curăţire adecvată şi dezinfectare.
Mijloacele de transport şi containerele folosite, vor fi supuse dezinfecţiei conform normelor epidemiologice în vigoare.
Prestatorul va transporta produsele la locul activităţii cu jumătate de oră înainte de începerea acesteia.
Cerinţe specifice privind recepţia serviciilor conform prevederilor legislative în vigoare
Recepţia hranei se va realiza de către beneficiar prin persoanele desemnate de către acesta.
Procesul verbal de recepţie va avea anexat centralizatorul cu meniul şi numărul de porţii livrate.
Procesul verbal va fi semnat la locaţia de desfăşurare a activităţii.
Procesul verbal trebuie să permită exercitarea controlului efectuat de către reprezentanţii beneficiarului în ceea ce priveşte modul de depozitare al alimentelor, prepararea hranei, etc. Toate controalele vor fi efectuate în prezenţa prestatorului.